Sprøjtemaling

Sprøjtemaling af døre, køkkenlåger og møbler m.m.

Sprøjtelakering af døre

Dørene i hjemmet fylder så meget, at deres fremtræden har afgørende indflydelse på hvordan rummet opfattes.

Vi tager dine døre ind på værkstedet, og sliber, spartler og grundmaler dem, hvorefter vi spartler, sliber og sprøjtemaler dem, så de fremstår som næsten helt nye døre.

Vi spartler alle mindre huller og afskalninger/revner i fineren. Men meget store huller kan vi ikke spartle så det kan holde. Hvis dine døre har meget store skader, for eksempel huller, skal du få en snedker til at reparere disse inden dørene sendes til maler.

Sprøjtemaling af køkkenlåger giver nyt liv

Når køkkenet trænger til en fornyelse, er maling eller lakering af låger et prisbevidst valg. En renovering af lågerne er ikke en halv løsning, og kvaliteten på de sprøjtemalede låger, er helt på højde med det køkkenfabrikkerne leverer fra nyt.

Lågerne i et køkken kommer ofte til at se slidte ud, længe før kabinetterne begynder at fejle noget. Enten fordi farven eller træsorten ikke længere er moderne, eller simpelthen fordi lågerne er blevet brugt dagligt i mange år.

Professionel lakering af køkkenlåger

Med en professionel sprøjtemaling af lågerne, eventuelt kombineret med nye greb eller en ny bordplade, bliver køkkenet som nyt, og det holder i lige så mange år, som da køkkenet var nyt fra køkkenfabrikken.

Vi tager dine låger og skuffer ind på værkstedet, og spartler, sliber og grunder dem, hvorefter vi spartler, sliber og færdigmaler dem med 2K-maling, så de fremstår som nye låger og skuffer.

Hos LM Malerfirma ApS kan vi male på finer, malet, lakeret, melamin, laminat og folie, så det holder.

Sprøjtemaling af Montana møbler

Hvad enten din reol hedder Mistral, Montana, eller noget helt andet, så kan du dem som nye, uden at det skal koste en bondegård. Vi kan lave lige den farve du ønsker, så når vi eksempelvis sprøjtemaler Montana, benytter vi udelukkende originale montanafarver, så det passer direkte ind i dit nye eller eksisterende Montana.

Vi har stor erfaring med sprøjtemaling af alle slags reolsystemer, og vi kan altid opretholde Montana standarder, da vi benytter følgende udførlige proces:

Sprøjtemaling af stole

På vores sprøjteværksted sprøjtemales der mange stole, hvor størstedelen af dem hedder 7’er stole, myre stole m.fl.
Herudover har vi restaureret flere ældre stole og gyngestole, både så de står som nye og andre så de stod med patina.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.