Profil

Vi kan klare alle typer maleropgaver

Som professionel maler har vi mange års erfaring og har gennem årene oparbejdet en solid og trofast kundekreds. Vi lægger altid stor vægt på at levere kvalitetsarbejde og på at overholde aftalte leveringstider.

Alle opgaver, store som små, er velkomne, og vi stiller gerne vores erfaring, folk og ekspertise til rådighed for dig.

Closeup of renovation crew painting wall grey with painting roll
Før Efter

Få professionel rådgivning

Når du står over for en maleropgave, kan der være mange løsninger med i overvejelserne. Det kan være, du har forskellige materialer i overvejelserne, eller måske er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge et bestemt sted.

Er du i tvivl om, hvad den optimale løsning er for dig, hjælper vores malerfirma og malere gerne med gode råd. Vores erfaring inden for malerfaget gør, at vi kan komme med gode råd til, hvad du højst sandsynligt vil blive gladest for.

Vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad du går og drømmer om, når det kommer til maling, tapetsering og lignende. Ud fra dine præferencer og dit budget kan vi komme med forskellige løsningsforslag.

Ønsker du at vi hiver fat i dig kan du udfylde formularen, så kontakter vi dig angående din opgave.

Kontakt os for at høre mere

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores malere kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos LM Malerfirma ApS, giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud på en maleropgave.

Kontakt os i dag på telefon 29 24 92 21. Du er også velkommen til at skrive til lmmalerfirma@hotmail.com  . Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.